Bedobozolt kincsek

Boxainkba csakis prémium minőségű termékek kerülhetnek, amiket balatoni termelők szívvel-lélekkel készítenek. Minden hajnalban a pékműhelyben frissen sült pékáruval várunk, köztük igazi kovászos finomságokkal, amikből csodás szendvicset varázsolhatsz az adalékmentes, mangalica és szürkemarha húsokból: sonkák, szalámik, párizsi és angolszalonna. De kenhetsz a kiflire házi lekvárt vagy isteni vegyszermentes zöldségkrémeket is. Őstermelőktől érkeznek a bükkfán füstölt fürjtojások, izgalmas ízekben és extra szűz olívaolajban. A pompás sajtok nyers tehéntejből készülnek, akárcsak a kézműves joghurtok, amik fantasztikus ízélményt kínálnak a cukormentes granolákkal. Az idényzöldségek zamata alföldi termelők gondos munkája.

Péksütemények

A hagyományosban hiszünk: éjjel gyúrva, hajnalban sütve, reggel szállítva. Adalékmentesen, a legjobb malmok lisztjeiből.

Kézműves joghurt granolával, majd egy lekváros briós a pékmestertől? Édes élet!

Húsok

Hús, só, fűszerek. Ezek a fő alapanyagok a nálunk elérhető prémium húsok előállításakor. Azt valljuk: más nem is kell bele!

Termelői szalámi és füstölt sonka adalékmentesen, fűszeres házi sajttal? Tökéletes!

Tejtermékek

Friss és nyers tej, a farmon szabadon legelésző tehenektől. Mindez tényleg a valóság! Nincsenek adalékok, csak valódi ízek.

Kézműves camembert sajton házi áfonya lekvár, ropogós croissantban? Bon appétit!

Fürjtojás

Családi vállalkozásokban nevelkedő fürjek, a legkiválóbb minőségű takarmánnyal etetve. Tojásaik ínyenc immunbombák!

Bükkfán füstölt fürjtojások mellé frissen sült különlegességek a pékműhelyből? Jöhet!

Lekvárok és kencék

A befőzés balatoni mesterei mindenféle zöldségből és gyümölcsből alkotnak, természetes módszerekkel őrizve a zamatokat.

Zöldségkrém a séf kertjéből, lekvár a nyárikonyhából és kakaós mogyorókrém? Kenném!